Дългогодишната водеща на БНТ Радина Червенова, която вече има собствена

...
 Дългогодишната водеща на БНТ Радина Червенова, която вече има собствена
Коментари Харесай

Емблема на БНТ се изповяда за тежка болест

 

Дългогодишната водеща на Българска национална телевизия Радина Червенова, която към този момент има лична графа в “Преди обед ” на Би Ти Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС),  за първи път разкри обстоятелства за заболяването която я е сполетяла през 2019 година
-->
Бившата водеща на „ По света и у нас “ е претърпяла две извънредно комплицирани интервенции, осъществени в границите на единствено 3 дни, откакто разбрала диагнозата рак на гърдата. И двете интервенции били осъществени в България, а не в чужбина, както се говореше в медийните среди. Наложило се Радина два пъти да влезе в операционната зала, тъй като болестта било прогресирало. За благополучие, лекарите съумели да я спасят, написа retro.bg.

Обичаната тв водеща споделя, че след интервенциите е минала и през лекуване, след което изгубила косата си. Тогава отпътувала при най-голямата си щерка Деси, която живее със фамилията си в Швейцария, с цел да се отдръпна от светския живот у нас и да се усеща свободна и спокойна, без да се тормози. Днес обаче всичко неприятно е зад тила ѝ и животът я възнаграждава с хубави събития.

През 2022 година в фамилията ѝ се случиха две сватби. Първа се омъжи общата им щерка с Коко Каменаров Анастасия, която се венча за ученическата си обич на артистична градинска женитба. Няколко месеца след нея под венчилото мина и синът на Радина – Валди, който сподели „ да “ на обичаната си посред голф игрищата на първокласен хотелски комплекс в подножието на Пирин планина.

Валди в действителност е дете на Червенова от нейния първи брачен партньор, за който тя не обича да приказва. Той и сестра му Десислава са плод на любовта сред някогашната водеща на „ По света и у нас “ и художник. През дългогодишната си телевизионна кариера Радина съумява да опази името му в загадка и в никакъв случай не повдига завесата към техните връзки. Когато се разделят, Деси е към този момент огромна, само че брат ѝ бил невръстно дете. Затова момчето почнало да приема втория мъж на майка си – Коко Каменаров, за собствен татко и даже избира да вземе публично семейството му.

Това лято пък фамилията чакало с неспокойствие да слуша „ Менделсон “ за трети път, тъй като женитба стягала и щерката на Коко от предходния му брак – София. Тя ще бъде младоженка, откакто стана майка и подари татко си с внуче. Радина за момента също има една-единствена внучка, която е към този момент ученичка. Тя е от най-голямата ѝ щерка Деси. С тях тв звездата се вижда рядко, само че нямала самообладание за лятната почивка, когато се събирали всички дружно на морската им хасиенда в южния курорт Синеморец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР